Social Media Marketing – Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Διαφήμιση Social Media Marketing – Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων

hr
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, Stories, Pinterest, Tiktok, Spotify καλύπτωντας τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης βασισμένη στο κοινό που επιθυμεί να προβληθεί με τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της δικής μας υπηρεσίας μας, Social Media Management, είναι η 100% αξιοποίηση των εργαλείων της κάθε πλατφόρμας ξεχωριστά, αποφέροντας στην επιχείρηση υψηλό engagement με σε μια συνεχή αυξανόμενη πορεία.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η διαχείριση κοινωνικών δικτύων δεν αποτελεί απλά μια τοποθέτηση της επιχείρησης στο digital marketing αλλά στην ισχυροποίηση του brand, αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την δημιουργία δεσμών μεταξύ επιχείρησης-πελάτη διατηρώντας ένα καινοτόμο, ξεχωριστό και μοναδικό account, σε ένα πάντρεμα στρατηγικής και γραφιστικής κομψότητας.

επικοινωνηστε μαζι μας
 • Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων – Social Media Marketing για την ΕΣΤΙΑΣΗ: εστιατόρια, φούρνους, καφέ, αρτοποιεία, μπιστρό, ζαχαροπλαστεία

 • Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων – Social Media Marketing για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: ξενοδοχεία, βίλλες, αγροτουριστικά καταλύματα

 • Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων – Social Media Marketing για την ΔΙΑΤΡΟΦΗ: προιόντα διατροφής

Η υπηρεσία Διαχείρισης Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων (Social Media Marketing) σας παρέχει:

 • Δημιουργία Ετήσιας Στρατηγικής Κοινωνικών Δικτύων
 • Δημιουργία – διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησής σας (Facebook, Tripadvisor, Twitter, Pinterest, Instagram, Tiktok, Spotify, Linkedin)

 • Δημιουργία ηλεκτρονικού και έντυπου Media Kit

 • Εύρεση δημοσιογραφικών επαφών, αποστολή και διαμονή δελτίων τύπου στα Ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

 • Follow Ups με δημοσιογράφους

 • Στρατηγικός Σχεδιασμός και δημιουργία πλάνου ετήσιας καμπάνιας Δημοσίων Σχέσεων στα Ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

επικοινωνηστε μαζι μας

Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων – Social Media Marketing για την ΕΣΤΙΑΣΗ: εστιατόρια, φούρνους, καφέ, αρτοποιεία, μπιστρό, ζαχαροπλαστεία

Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων – Social Media Marketing για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: ξενοδοχεία, βίλλες, αγροτουριστικά καταλύματα

Διαχείριση Προφίλ Κοινωνικών Δικτύων – Social Media Marketing για την ΔΙΑΤΡΟΦΗ: προϊόντα διατροφής

Η Butterfly Stories Food Management & Hospitality Consultants βρίσκεται από σήμερα στο Spotify για να μπορείς να μας ακούς στο αυτοκίνητο, στο Γυμναστήριο ή στο σπίτι ενώ ξεκουράζεσαι! Πηγή ενημέρωσης για όλα τα νέα στα Social Media τις τάσεις και τα εργαλεία στο Ψηφιακό Μάρκετινγ που πρέπει να χρησιμοποιεί μια επιχειρήση!

Η πρώτη Ελληνική Εταιρεία Marketing στο Spotify

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media Marketing)

Social Media Marketing

Τι είναι το Social Media Marketing (Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα);

Το Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (SMM — Social Media Marketing) είναι μια μορφή διαδικτυακού, ψηφιακού μάρκετινγκ (Digital Marketing) που χρησιμοποιεί εφαρμογές κοινωνικών μέσων ως εργαλείο μάρκετινγκ.

Αυτές οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στις Επωνυμίες (brands) να συνδέονται με το κοινό τους για:

 • Δημιουργία / Ενίσχυση του Εμπορικού τους Σήματος
 • Αύξηση της επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο
 • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας
 • Αύξηση πωλήσεων
 • Δημιουργία κοινότητας οπαδών για αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο του λογαριασμού (προφίλ) Κοινωνικού Δικτύου
 • Παραγωγή σχετικού περιεχομένου που οι χρήστες θα μοιραστούν με τα δικά τους κοινωνικά δίκτυα και βοηθά τις επωνυμίες να αυξήσουν την έκθεσή τους και την αξιοπιστία τους
 • Επεκτείνει επίσης την προσέγγιση των εταιρειών προς τους θαυμαστές, τους πιθανούς πελάτες και ακόμη και τους πιθανούς υπαλλήλους όταν χρησιμοποιείται ως εργαλείο εύρεσης προσωπικού

Το Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης επιτρέπει επίσης στις εταιρείες να λαμβάνουν πληροφορίες και σχόλια από τους πελάτες τους, ενώ παράλληλα κάνει την εταιρεία να φαίνεται πιο ευγενική και αξιόπιστη. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στα άτομα, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να δημιουργούν σχέσεις με το κοινό τους. Δίνει στους τελικούς χρήστες μια πλατφόρμα για να κάνουν ερωτήσεις, να εκθέτουν τυχών παράπονα, δίνουν ιδέες και σχόλια και γενικά να ακούγονται. Δίνει επίσης στις επωνυμίες την ευκαιρία να ανταποκριθούν, να προσαρμόσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες ή τα προϊόντα τους και να βελτιωθούν ή να παράξουν νέα προϊόντα.

Κατά την ανάπτυξη δραστηριοτήτων μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα, ένας βασικός τομέας που ενδιαφέρονται οι έμποροι είναι πώς να παραδίδουν τα μηνύματά τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν στη διάδοση αυτών των μηνυμάτων στους κατάλληλους ανθρώπους τη σωστή στιγμή, τόσο με δωρεάν όσο και με επί πληρωμή μέσα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν επίσης τη δυνατότητα στις επωνυμίες να μάθουν περισσότερα για προσωπικά, γεωγραφικά και δημογραφικά στοιχεία του κοινού τους. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να προσαρμόζουν τα μηνύματα και το περιεχόμενο τους ώστε να πετύχουν καλύτερη αφοσίωση από τους καταναλωτές για τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το Social Media Marketing; Γιατί το Μάρκετινγκ Κοινωνικών Δικτύων έχει καταστεί πλέον απαραίτητο;

Μία από τις πιο γνωστές φράσεις και πλατφόρμες για την προώθηση προϊόντων τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους οργανισμούς/εταιρίες και ιδιώτες είναι το «Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης». Υπάρχει σημαντική αύξηση στον αριθμό των ενεργών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για κινητές συσκευές, καθώς οι άνθρωποι μεταπηδούν για την περιήγηση τους στο διαδίκτυο με χρήση επιτραπέζιου υπολογιστή — στην χρήση των κινητών τηλεφώνων τους πλέον. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξάνονται κάθε χρόνο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δημοφιλή λόγω των ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών πληροφοριών που δημοσιεύονται εκεί. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να διατηρήσουν επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και για αυτόν τον λόγο, ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυξάνεται τακτικά κάθε χρόνο. Το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του εισερχόμενου μάρκετινγκ εκτός από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και το μάρκετινγκ περιεχομένου. Αυτό έχει βοηθήσει πολλές μάρκες και εταιρείες να φτάσουν στην αγορά-στόχο τους.

Ποιές είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media);

Ορισμένες δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων περιλαμβάνουν το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το YouTube, το Pinterest, το Instagram, το WhatsApp, το Snapchat, το TikTok. Κάθε πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου έχει στοιχεία που την καθιστούν ελκυστική στη χρήση. Όταν μια εταιρεία χρησιμοποιεί πολλά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε συνδυασμό για την παράδοση ενός πολυκαναλικού μηνύματος, οι καταναλωτές μπορούν να δουν αυτά τα μηνύματα στα κανάλια που προτιμούν.

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Ιντερνετ — Social Media Marketing (Ηράκλειο Κρήτης)

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Ιντερνετ — Social Media Marketing

Είναι σημαντικό οι εταιρείες να γνωρίζουν πώς να δημιουργούν μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών (multichannel marketing strategies). Οι στρατηγικές μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών επιτρέπουν σε μια εταιρεία να προσεγγίσει το κοινό-στόχο στα κανάλια που προτιμά, καθώς και να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλες επιχειρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΤΕΝΕΣ, ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ Διαφήμιση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Marketing)

KEEP EXPLORING

Διατροφή: Στρατηγική Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Προιόντα Διατροφής

SERVICES

SERVICES

CHECK MORE
Φιλοξενία: Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για ξενοδοχεία (τουριστικό τομέα)

HOSPITALITY

HOSPITALITY

CHECK MORE
Εστίαση: Στρατηγική Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στην Εστίαση (εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, καφέ, bistro)

RESTAURANTS

RESTAURANTS

CHECK MORE

FOOD INDUSTRY

FOOD INDUSTRY

CHECK MORE

KEEP EXPLORING

Διατροφή: Στρατηγική Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Προιόντα Διατροφής

SERVICES

SERVICES

CHECK MORE
Φιλοξενία: Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για ξενοδοχεία (τουριστικό τομέα)

HOSPITALITY

HOSPITALITY

CHECK MORE
Εστίαση: Στρατηγική Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στην Εστίαση (εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, καφέ, bistro)

RESTAURANTS

RESTAURANTS

CHECK MORE

FOOD INDUSTRY

FOOD INDUSTRY

CHECK MORE