5 Διαφημιστικές Καμπάνιες Αγάπης στην Πόλη

Κάθε φορά που καλούμαστε να δημιουργήσουμε κάτι νέο για έναν πελάτη μας σκεφτόμαστε τις ανάγκες του κοινού που απευθυνόμαστε μα παραπάνω τι θα ήταν αυτό που θα τους χαροποιούσε περισσότερο. Ξέρετε υπάρχουν πολλών ειδών ιστορίες, μα αγαπάς περισσότερο εκείνες που νιώθεις ότι μιλούν απευθείας στην καρδία σου και εμπεριέχουν αλήθεια.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!  Πρωί Δευτέρας, και ενόσω ο εορτασμός της αγάπης πλησιάζει αρχίσαμε να γράφουμε.

Ιστορία Ν1.  Ace Tennis Academy

Για την επιχείρηση σχεδιάστηκε μια καμπάνια με επίκεντρο την συντροφικότητα και την ισχυροποίηση των δεσμών στις σχέσεις των ανθρώπων και συγκεκριμένα ενός ζευγαριού. Με κεντρικό τίτλο Working Out together καλούσαμε τους πελάτες να προσκαλέσουν στην αγαπημένη τους δραστηριότητα τον σύντροφο τους με σκοπό να μοιράζονται περισσότερο δημιουργικό χρόνο μαζί! Αυτό μάλιστα προσπαθήσαμε να το επιβραβεύουμε προσφέροντας στο κοινό 20% έκπτωση στην συνδρομή και των δύο!

Η επιχείρηση που οραματίζεται πάντα να προσφέρει περισσότερα στους αθλητές της, έπραξε το ίδιο, ακόμα μια φορά.

Ace Tennis | Providing More | Heraklion, 2020 

Ιστορία Ν2. Balik Cafe

Αποτελεί ένα απο τα πλέον γνωστά συνοικιακά cafe της πόλης, και όχι αδίκως αφού προσφέρει λαχταριστά γεύματα απο το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα νέο ανακαινισμένο χώρο. Με την σκέψη ότι κινούμαστε σε εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς στην καθημερινότητα μας δημιουργήσαμε την καμπάνια με κεντρικό Τίτλο Ξεκινάμε την μέρα μας μαζί όπου ουσιαστικά παροτρύνουμε τα ζευγάρια να απολαμβάνουν το πρωινό τους μαζί πρώτου φτάσουν στην δουλεία. Επιβραβεύοντας την κίνηση αυτή, το γεύμα της Kυρίας για όλα τα ζευγάρια και για όλη την ημέρα της Παρασκευής θα ήταν δωρεάν.

Ιστορία Ν3 . H Ρούγα του Μπαουλά

Το 2016 ξεκινήσαμε για 1η φορά την καμπάνια που αγάπησε περισσότερο το κοινό της Κρήτης. Με κεντρικό τίτλο Πες το με μια μαντινάδα αγάπης” καλούσαμε το κοινό να εκφράσει την αγάπη του στον σύντροφο του με τα ομορφότερα στιχάκια της Κρητικής διαλέκτου. Αυτό γεννήθηκε απο την ιδέα των αρχών και των αξιών του ίδιου του εστιατορίου όπου, επί σειρά ετών πρεσβεύει την Κρητική κουζίνα μαγειρεύοντας αυθεντικές συνταγές κάτι που έφερε τους ντόπιους πιο κοντά, και άνθρωποι που επισκέπτονταν το εστιατόριο έγραφαν μαντινάδες που τώρα κοσμούν τον ίδιο τον χώρο. Επιβραβεύοντας τα πιο γλυκά λόγια οι τυχεροί θα απολαμβάναν το δείπνο τους στο εστιατόριο της Ρούγας του Μπαούλα δίνοντας συνέχεια στην πιο παραδοσιακή λεκτική μορφή αγάπης.

Ιστορία Ν4. Indigo Cafe.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το Indigo αποτελεί το κεντρικότερο καφέ της πόλης αφού βρίσκεται στην 25ης Αυγούστου έχοντας θέα τον επιβλητικό ναό του αγ.Τίτου αλλά και την μεγαλύτερη παράδοση στον καφέ της πόλης αφού υπήρξε ένα απο τα πρώτα cafe που πρόσφερε specialty coffee 3th wave και εξειδίκευσε το προσωπικό του στις πιο σύγχρονες μεθόδους. Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε την καμπάνια με κεντρικό τίτλο Sharing is Caringκαλώντας ουσιαστικά τους πελάτες της επιχείρησης να δείξουν το ενδιαφέροντος τους στον σύντροφό τους με το να μοιραστούν στιγμές μαζί! Συγκεκριμένα προσκαλώντας αυτόν που θα ήθελες να πιεις καφέ μαζί του, 4 τυχεροί (έπειτα απο κλήρωση) θα απολάμβαναν το καφέ τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα εντελώς δωρεάν.

Ιστορία Ν5. Zakas  Sweets & Savory Delicacies

Η επιχείρηση Zakas γιόρτασε φέτος τα 25 χρόνια λειτουργία της με κεντρικό Slogan Σκέψου Εσένα Δώσε ενέργεια στην μέρα σου, ενα slogan που δημιουργήσαμε για την ανάγκη των ανθρώπων να προσέχουν τον εαυτό τους, να τρέφονται σωστά και να είναι υγείες πρώτα για τους ίδιους και ύστερα για τους αγαπημένα τους πρόσωπα. έτσι το 1ο μήνυμα δόθηκε την 1η του μήνα. Έπειτα προχωρήσαμε στην ενθάρρυνση της εκδήλωση αγάπης προς τον σύντροφο τους, με τα αγαπημένα σοκολατάκια Max Perry. Η επιχείρηση για όλη την εβδομάδα πρόσφερε προνομιακές προσφορές με κεντρικό τίτλο “Γιορτάζουμε την αγάπη & προσφέρουμε”. Χαιρόμαστε να γράφουμε ιστορίες που φέρουν ήχο, φωτίζουν την καρδία και ενισχύουν την δύναμη των ανθρώπων να προχωράνε μαζί.