Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Όλα τα projects που αναλαμβάνουμε φυσικά έχουν τη δική τους ιστορία…Μια ιστορία που ξεκινάει με την μοναδική ποιότητα Butterfly Stories. Αυτό είναι άλλωστε και το όραμα της εταιρείας μας, να μαγεύουμε τους πελάτες σας καθημερινά, παρέχοντας στην επιχείρηση σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, ξεκινώντας από τη κουζίνα και φτάνοντας μέχρι τη δημιουργία αναμνήσεων μέσα από μια υπέροχη εμπειρία φιλοξενίας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Είμαστε οι πρώτοι που φέρνουμε κοντά σας όλες τις υπηρεσίες εκείνες που χρειάζεστε για να γράψετε την δική σας ιστορία.

 

  1. Είμαστε αυθεντικοί και μας αρέσει να δημιουργούμε μαζί σας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους στο χώρο επαγγελματίες αλλά και  νέους με καινοτόμες ιδέες.
  2. Είμαστε οικονομικότεροι γιατί μπορούμε να τα προσφέρουμε όλα σε ένα πακέτο.
  3. Είμαστε ξεχωριστοί γιατί μαζί παρέχουμε υπηρεσίες που έχουν ανάγκη οι δικοί σας πελάτες.
  4. Είμαστε οι πρώτοι που σας παρέχουμε υγιεινές και θρεπτικές επιλογές στα μενού σας, αποκλειστικά με την σφραγίδα του Butterfly management.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ0%
ΑΞΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ0%
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ0%
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ0%
book-731199_1280
restaurant-922878_1280

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Θέλουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο με ένα ολοκληρωμένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρηση σας. Για το λόγο αυτό δώσαμε μεγάλη σημασία στην ομάδα μας. Πιστεύουμε στην ομαδική δουλεία και στη συνεχή ενημέρωση όλων των μελών μας για τις τρέχουσες και πιο καινοτόμες ιδέες στον χώρο των επιχειρήσεων. Η ομάδας μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες αλλά και νέους καταρτισμένους με καινοτόμες ιδέες.

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα, την δικής σας επιχείρηση.

 

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και/ή την διαχείριση του τμήματος των πωλήσεων(sales management), της διαφήμισης και προβολής της (marketing, digital marketing), κατάρτιση και εκπαίδευση προσωπικού (f&b department), δημιουργία μενού και συνταγών,την φωτογράφιση καθώς και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες (services) με την υπογραφή της Butterfly Stories Management και της ομάδα μας (sales director, marketing, strategic management, Chefs, Pastry Chefs, Κλινικούς διατροφολόγους, Υπεύθυνους προσωπικού και εκπαίδευσης, Φωτογράφους, Food stylists, σερβιτόρους,Social media specialists, Marketers, Graphic designers, Web developers, Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες, Οικονομολόγους κ.α.

 

bar-984527_1280

Εαν ειστε επιχειρηση

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο ή να ανανεώσετε τις υπάρχουσες υπηρεσίες σας ο χρόνος είναι σημαντικός και το αντιλαμβανόμαστε. Είναι εξαιρετικά αναγκαίο οι επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τα νέα δεδομένα ή τον ανταγωνισμό για να βρίσκονταν πάντα πρωτοπόροι. Επιπλέον σας παρέχονται οι οικονομικότερες λύσεις δεδομένου ότι σας προσφέρουμε ένα πλήρεις πακέτο υπηρεσιών και δεν λειτουργούμε ανεξάρτητα όπου το κόστος θα ήταν πολύ υψηλότερο. Τέλος, φροντίζουμε πάντοτε να επιβραβεύουμε τους πελάτες μας με μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις.

startup-594090_1280

Εάν είστε ιδιώτης

Επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας;

Επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε στο χώρο εστίασης μέσα από τη παρακολούθηση σεμιναρίων;

Επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας:

info@butterflystories.gr